La Papallona
C/Sant Roc, 63-35, Torelló

Haz clic aquí para editar el subtítulo.

DESCRIPCIO:
La tècnica de l'embenat neuromuscular va ser originalment desenvolupada al Japó i Corea a finals dels anys 70 pels Doctors Kenzo i Murai. Es van basar en principis de la kinesiologia i quiropràxia, per a tractar problemes musculars, limfàtics i de la fàscia. No obstant això, les tècniques són contínuament revisades i millorades tant a Europa com als EUA. Va arribar als EUA el 1995 i Europa a la fi dels anys 90 (Alemanya i Holanda), introduït per Alfred Nihuis, futbolista.

COM ACTÚA:
L'embenat neuromuscular utilitza un esparadrap elàstic que influeix en músculs, tendons, lligaments, articulacions i sistema nerviós. 
 la circulació limfàtica i sanguínia per recupera la capacitat de "autocuració" del cos. Per això, l'embenat neuromuscular ajuda al nostre organisme a activar el seu propi procés de regeneració sense alterar la mobilitat i facilitant la circulació.

APLICACIONS:
Tant en afeccions neurològiques com traumatològiques l'utilitzem amb l'objectiu d'estabilitzar i protegir articulacions, millorar l'activitat de la musculatura, millorar la propiocepció, alleujar el dolor i per disminuir edemes i problemes circulatoris. S'utilitza en lesions o afeccions com la tendinitis (tendinitis del supraespinós, fascitis plantar, ...), esquinços (turmell, canell ...), disminució de la circulació limfàtica (edemes limfàtics), contractures, dolors musculars, paràlisi facial, subluxació a membre superior hemiplègic hipotònic, falta de to en la faixa abdominal, ..

QUÉ T´OFERIM:
Aplicarem l´embenat neuromuscular com a reforç d´alguns massatges sense cap cost afegit,  sempre i quan cregui que pot ser una ajuda per a la persona que ve amb un determinat dolor o molèstia.