La Papallona
C/Sant Roc, 63-65, Torelló

Haz clic aquí para editar el subtítulo.

masajes, reiki y otras terapias naturales

DEFINICIÓ I ORIGEN DEL MASSATGE THAI:

El massatge Tradicional Tailandès o Massatge Thai és un tècnica mil·lenària que es realitza en un futó a terra, aplicant-se a tot el cos, de cap a peus. 
 Va ser creat pel doctor de Buda amb la intenció de mantenir la seva salut i la dels seus deixebles en un estat òptim, el Dr. Shivago (així es deia) va anar recol·lectant totes les tècniques que li semblaven interessants de les diferents medicines asiàtiques durant el transcurs de peregrinació amb el seu pacient, destacant com a principal la filosofia iòguica i la medicina ayurveda. 
 Amb el pas del temps es van anar creant dos mètodes diferents d'aplicació, un emprant més la digito puntura i l'altre l'obertura del cos amb amplis estiraments, tots dos sense modificar ni alterar els principis curatius ni objectius terapèutics generals, ja que aquestes tècniques són les encarregades de desbloquejar tant el cos físic, l'emocional i el mental, permetent que estiguin en perfecta harmonia, evitant la malaltia o desequilibri.

Es caracteritza per ser un massatge actiu però, tot i que no és el típic massatge suau i relaxant, els seus efectes immediats sí que ho són.

El cos s'estira notablement, la ment es calma i l'esperit agraeix.

Es realitza sobre tatami a terra.
La massatgista fa servir mans, dits, genolls, colzes i peus per realitzar el massatge, sempre adaptat a la persona que el rep.

**  S'apliquen bàlsams procedents de Tailàndia, i es treballen les línies SEN del cos (a demanda), el que resulta molt terapèutic, i ÉS EL QUE MARCA LA DIFERÈNCIA AMB ALTRES MASSATGES TAILANDESOS  **


QUÈ  T'OFERIM:

- Sessió de 90 min:  55 €