La Papallona
C/Sant Roc, 63-65, Torelló

Haz clic aquí para editar el subtítulo.

massajes, reiki y otras terapias naturales

massatge tailandes individual i parelles
DEFINICIÓ I ORIGEN DEL MASSATGE THAI:

El massatge Tradicional Tailandès o Massatge Thai és un tècnica mil·lenària que es realitza en un futó a terra, aplicant-se a tot el cos, de cap a peus. 
 Va ser creat pel doctor de Buda amb la intenció de mantenir la seva salut i la dels seus deixebles en un estat òptim, el Dr. Shivago (així es deia) va anar recol·lectant totes les tècniques que li semblaven interessants de les diferents medicines asiàtiques durant el transcurs de peregrinació amb el seu pacient, destacant com a principal la filosofia iòguica i la medicina ayurveda. 
 Amb el pas del temps es van anar creant dos mètodes diferents d'aplicació, un emprant més la digitopuntura i l'altre l'obertura del cos amb amplis estiraments, tots dos sense modificar ni alterar els principis curatius ni objectius terapèutics generals, ja que aquestes tècniques són les encarregades de desbloquejar tant el cos físic, l'emocional i el mental, permetent que estiguin en perfecta harmonia, evitant la malaltia o desequilibri.

Es caracteritza per ser un massatge actiu però, tot i que no és el típic massatge suau i relaxant, els seus efectes immediats sí ho són.
El cos s´estira notablement, la ment es calma i l´esperit agraeïx.


QUÉ T´OFERIM:

- Sessió de 90 min de massatge thai INDIVIDUAL:  55€

- Sessió de 90 min de massatge thai EN PARELLA:  50€/persona (Realitzen l´Ingrid i l´Eva, una a cada membre de la parella)

  ** En el massatge de parella, finalitzarem amb una infusió i unes galetes, que us portarem a la sala **
    * En aquest tipus de massatge, ens agrada treballar escoltant mantres de Snatam Kaur *