La Papallona
C/Sant Roc, 63-35, Torelló

Haz clic aquí para editar el subtítulo.

DEFINICIÓ D´HOMEOPATIA:


L'homeopatia és eficaç per prevenir i tractar tant malalties agudes (grip, tos, diarrea, crisi de migranya, contusions etc.) com cròniques (al·lèrgia, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, ansietat etc.), en infeccions de repetició (gola, orelles, ginecològiques, urinàries ....), i fins i tot en cures pal·liatives (control de símptomes com dolor o restrenyiment i alleujament d'efectes secundaris com les nàusees de la quimioteràpia). 


En homeopatia, i especialment en malalties cròniques, l'objectiu és anar més enllà de l'alleujament dels símptomes que van apareixent, es busca ajudar al pacient a restablir globalment el seu equilibri natural. 

Per a això, el professional homeòpata a la consulta tindrà en compte, a més dels símptomes o problemes de salut que presenta el pacient, la seva constitució física i la seva forma de reaccionar davant la malaltia. 

Per això es diu que el tractament, en homeopatia, és més individualitzat. 

 A més, aquests medicaments tenen l'avantatge que en general, no presenten contraindicacions, interaccions medicamentoses ni efectes adversos rellevants relacionats amb la presa del medicament, per la qual cosa es recomanen habitualment per a tot tipus de pacients, fins i tot nens, embarassades i malalts polimedicats.


QUÉ T´OFERIM?:


Sessions de teràpia homeopàtica individualizada, a càrreg de la homeòpata AGNÈS SANCHEZ.


(Més info, contactar amb nosaltres)