La Papallona
C/Sant Roc, 63-35, Torelló

Haz clic aquí para editar el subtítulo.

Hola, em dic Agnès. 


Des de petita sempre he tingut molt interès en el funcionament del nostre cos, i tot el poder que té per ell mateix de forma natural. 

Això em va fer encarar la meva carrera professional a trobar el que jo sentia i poder ajudar a tothom que vingués a mi. 


Primer vaig estudiar Auxiliar de clínica i Tècnic de laboratori, treballant sempre en l'àmbit humà. 


El coneixement que em va donar l’estudi de laboratori em va ajudar molt a conèixer i entendre el que feien els tractaments amb l’home. 


Ja en aquest moment vaig sentir que hi havia moltes coses que no anaven juntes amb el meu criteri d’ajudar a sanar a un pacient. 


A partir d’aquí començo a conèixer l'Homeopatia directament amb la meva persona i em transmet una gran seguretat en la manera de tractar no tant l’estat de malaltia sinó l’estat de salut. 


Continuo la meva trajectòria professional estudiant Higiene Bucodental, ja que en aquell moment era el que m’ajudaria a fer el salt més important de la meva vida professional; fer d'higienista era el mecanisme per ajudar a qui venia a mi directa o indirectament, fins al punt que en un moment donat em faig coneixedora, que és el moment de seguir el meu instint i la meva passió.


Llavors, per circumstàncies a les quals estic molt agraïda, puc emprendre el meu gran somni i començo a endinsar-me més professionalment a aquesta ciència tan meravellosa que és l'homeopatia. 


Començo els meus estudis d’Homeòpata a l’Institut Heilpraktiker; aquí, a poc a poc, sento que tot el que jo pensava respecte a com ens podem sanar de manera natural, senzilla, sense processos agressius tant fisiològicament com psíquicament, se'm dona la raó: aquest és el camí. 


Sempre he pensat que si tots poguéssim treballar junts amb els nostres coneixements, la manera de sanar seria la més idònia per l'ésser humà. 


Encara em queda un llarg camí, però el que tinc clar és que seré sempre fidel a les meves percepcions i creixeré de mica en mica amb tot el que em pugui ajudar a conèixer i tractar des de la dinàmica a les persones.


En la meva vida personal, l’homeopatia ha estat una filosofia de vida i m’ha ajudat a entendre que el nostre cos és molt més que òrgans, ossos, muscles… és el mecanisme que ens fa ser lliures. 


El meu camí en aquesta vida és poder ajudar a les persones des de l’equilibri natural del seu cos i poder ser el vincle entre la persona i la ciència. 


Agnès Sànchez